Fluefangeren ble utgitt i 2016. Denne rus-krimromanen hadde lasering på Rustad kafe i regi av Lions Club Sokna i oktober samme år. Sammen med lanseringen holdt jeg et foredrag om narkotika og om alle mine bøker. Det var bra oppmøte.

Arne Frøhaug, Sokna, har tatt fotografiene på coveret på boken. Han er en dyktig hobbyfotograf som har tatt en mengde flotte naturbilder og viste frem mange under lanseringen.

 

Alle hendelsene i boken er sanne, d.v.s. at jeg eller kollegaer har opplevd dette i tjeneste. Imidlertid, i likhet med de andre bøkene mine, er en del tatt ut av sin sammenheng og satt inn i historien der det passer for å få til en spennende historie. Narkotikainformasjonen er 100% sann.

Selv om jeg skriver realistiske kriminalromaner, er det helt nødvendig med en porsjon fiksjon. Leseren ville ellers ha kjedet seg.

Så langt har jeg fått mange tilbakemeldinger om at dette er den beste kriminalromanen jeg har skrevet. Tror kanskje det også selv. Håper pilen peker oppover også framover i tid!

Håper også at dere som har lest boken har hatt en god leseopplevelse. Og til dere som kommer til å lese den; god lesing!