Jeg får til stadighet kommentarer fra leserne om at de gleder seg til neste bok. Selvsagt setter jeg stor pris på en slik tilbakemelding, selv om det stort sett er lokale mennesker fra Ringerike som kjøper bøkene mine. MEN jeg har også noen andre fra forskjellige steder i landet vårt som setter stor pris på temaet og innholdet i bøkene. Siden det er rusrelaterte og sannferdige krimbøker, er jeg kanskje litt overrasket over hvor liten interesse det er fra FB-grupper og organisasjoner som jobber med, eller er opptatt av rusmisbruk. Jeg har f.eks. annonsert i en relatert gruppe med over 4 tusen medlemmer uten en kommentar. Kanskje er de mest opptatt av sine egne meninger og erfaringer, og ikke så opptatt av å lese hva andre har opplevd? Jeg vet ikke. De kan for all del også ha kjøpt bok/bøker uten at jeg vet det.

Det er litt tidlig å snakke om neste bok så raskt etter at «Mot bedre vitende» ble utgitt i november 2018, men siden jeg alt får spørsmål om dette, skal jeg røpe noen av mine planer for dette året. Jeg begynte på en bok for mange år siden. Den har jeg nå fullført, og føler meg ganske ferdig med den. Den handler om den gangen på 1990-tallet da kosov-albanerne inntok Ringerike på narkotikafronten. Tror den skal være ganske spennende, og ikke mange vil tro det jeg opplevde som hovedetterforsker. Tittelen blir trolig «Fanget i englestøvets spindelvev». Planen er at den skal utgis på ettersommeren eller tidlig på høsten.

Utenom dette skriver jeg på to andre manus, men disse kan ikke røpes på nåværende tidspunkt.

Bildet er tatt av Arne Frøhaug, Sokna.