Det har vært en flott førejulstid med flere julemarkeder og signeringer av mine bøker. Det er salget av den nyeste, «Met bedre vitende» som har stått i fokus, men jeg har også solgt ganske mange av «Fluefangeren», «Dødelig uenighet» og «Helvetesrus». Disse bøkene selges med sterkt nedsatte priser. Det er kun få bøker igjen av 1.opplaget til «Helvetesrus». Bøkene kan bestilles hos meg. De fleste kan også bestilles hos alle landets bokhandlere. Lokalt er det Norli bokhandel på Kuben i Hønefoss som har bøkene inne. Kiwi-butikkene på Ringerike og Hole ( minus Kiwi Eikli) har «Mot bedre vitende» og noen også «Fluefangeren». Kiwi Sokna har alle bøkene.

Julemarkedene på Rustad kafe på Sokna og på Veien kulturminnepark i desember var helt fantastiske. Flotte lokaler, mange selgere og kjøpere. Som vanlig var signeringen på lang-torsdag 13. desember på Norli Kuben vellykket. Mange flotte samtaler og interessante besøk, alt fra folk som jobber med rus og ungdom, lærere og tidligere rusmisbrukere. Flott at dere tar kontakt. Signeringen på Notabene på Flå er alltid hyggelig selv, om det ikke har vært det beste salget. Dessverre fikk jeg ikke muligheten til komme til Ulefossenteret for signering og salg p.g.a. sykdom. Jeg hadde håpet på å treffe mange av mine gamle venner, men det håper jeg vil skje i løpet av 2019.

Håper alle som besøker denne siden får En God Jul & Godt Nyttår.