Torsdag 14. nov. ble en minnerik kveld på Veien kulturminnepark i Hønefoss. -Sammen med gode venner holdt jeg foredrag sammen med Frank Tverran og Ådne Frestad. Ove Reidar Venås fremførte ukjente og kjente viser med lokal vri og tekst. Frank øste ut av seg lokalhistoriske perler og litt om den boken han skriver om hvordan det var i Hønefoss rundt 1850. Ådne fortalte hvordan det er å skrive en bok. Kjedelig tema? Nei, ikke når Ådne snakker. Som jeg sa i innledningen: «Ådne er den eneste jeg kjenner som kan skrive en roman om løvetannens kjærlighetsliv uten å ha peiling på blomster». Det mener jeg. Utrolig veltalende den mannen. Selv snakket jeg litt om min rusrelaterte bøker, 6 totalt, og mitt forfatterskap. Samtidig var det lansering av min siste bok.

Det virket som om publikummet var fornøyde.