Til alle mine lesere og dere som kommer til å lese en eller flere av mine bøker: JEG SETTER STOR PRIS PÅ EN TILBAKEMELDING ette at bøkene er lest. Jeg har fått mange hyggelige og positive innlegg fra dere som koser dere med sannferdig rus- og krimlittertur.MEN det er alltid slik at noen ikke synes noe om innholdet, språket eller temaet i bøkene. Det aksepterer jeg selvsagt, men la meg høre fra dere! Jeg har en følelse av at enkelte ikke vil skrive noe negativt fordi vi er venner. For all del, sett i gang. Enten lærer jeg noe av det, eller jeg lar være å ta hensyn til det. Der står jeg heldigvis fritt. Og jeg garanterer at vi fortsatt har et vennskapelig forhold. Jeg aksepterer at andre har andre meninger enn meg selv.

«Kanalens mørke hemmelighet» var min første krimbok. Her har leserne likt spesielt båttruen, naturen og spenningen på historiske Dalen hotell. Mange liker spøkelser og det som står skrevet om narkotika.

«Helvetesrus». Av den eldre garde er det mange som har fortalt meg at de har lært mye omungdom, narkotika og etterforskningsproblemer. De sier at det er interessant å lese om hvordan politiet etterforsker, og hvilke problemer som kan oppstå.

«Dødelig uenighet» ble skrevet etter at ordføreren i Ringerike hadde lest en av mine bøker og spurte om jeg ikke kunne skrive en krimbok basert på uenigheter og politiske krangler i en kommune,- og med påfølgende mistenkelig dødsfall. Så da ble det en «tragi-humoristisk» krimroman.

«Fluefangeren» tar for seg litt andre narkotiske stoffer enn Helvetesrus, samt doping. Mange sier at den er spennende, særlig fra midten av boken og frem til slutten. De har vanskeligheter med å legge den fra seg. Fint. Da har jeg oppnådd noe for noen av mine lesere.

«Mot bedre vitende» tar for seg et samfunnsproblem som er aktuelt i tiden. De få tilbkemeldingene som jeg så langt har mottatt tyder på at den har en viss snert av spenning og overraskende slutt.

Lykke til. Ser frem til å høre fra dere.