Min rus-krimroman «Mot bedre vitende» blir utgitt i november. Er svært fornøyd med tilbakemeldingen jeg har fått fra krimbloggere. Begge har gitt meg en solid 5’er, og det er jeg storfornøyd med. Håper og tror at språket og måten jeg formidler innholdet på blir bedre for hver bok jeg skriver. Jeg har brukt over halvannet år på å skrive boken, så hele prosessen tar sin tid. I steden for å bruke et lite forlag som ikke markedsfører, men tar ca. 85% av salget, utgir jeg boken selv. Da har jeg selvsagt en del utgifter, men også alt av inntekter. Jeg har nå registrert et enkeltmannsforetak i navnet «Rus- og krimlitteratur». Da får jeg et organisasjonsnummer og får muligheten til å registrere boken i Bokdatabasen. Det betyr en del. Da kan nemlig alle bokhandlere ( også nettbokhandlere) og andre bestille boken derfra. Bokens pris er kr. 299,-. Det er rimelig i forhold til antall sider som er ca. 470.